Ga (gratis) mee naar The Passion!

Dordrecht vormt op Witte Donderdag 18 april 2019 het decor voor The Passion en het Bisdom Rotterdam stelt een bus ter beschikking om daar samen heen te gaan.
We naderen de Goede week waarin we het lijden en sterven van Christus herdenken. Dit wordt jaarlijks op Witte Donderdag met bekende zangers, zangeressen en acteurs spectaculair uitgebeeld in de muzikale vertelling “The Passion”. Met het thema “Je bent niet alleen” legt The Passion dit jaar de nadruk op aandacht voor elkaar.  Het bisdom Rotterdam maakt het voor alle parochianen mogelijk om The Passion niet via de TV, maar LIVE bij te wonen. Dit om de sfeer zelf te ervaren en hierdoor bewuster te worden van de Goede week. Wat is mooier dan om samen onderweg te zijn, de Eucharistie te vieren en de The Passion ter plaatse mee te beleven? De gratis bus voor parochie H. Augustinus vertrekt vanaf de verschillende kerken. Wat zal het mooi zijn als we er met elkaar in slagen om met onze eigen parochiekerk één bus met jong en oud te mogen delen; natuurlijk mogen het ook meer bussen zijn.

Praktische info en programma

• Vertrek is mogelijk om 15.30 – 16.00 uur vanuit onze parochie (dit zal middels een – email bevestigd worden, na aanmelding).
  • We beginnen met een Eucharistieviering om 18.00 uur in de St. Antoniuskerk ( Burg. De Raadtsingel 45 te Dordrecht) waar onze bisschop mgr. Johannes van den Hende zal voorgaan.
  • Na de Eucharistieviering is er chocolademelk. Daarna gaat we naar het Maartensgat waar The Passion plaatsvindt.
  • Het duurt tot ongeveer 22.15 uur. Dan gaan de mensen die met de bus zijn gekomen weer naar hun busstandplaats voor de terugreis naar de opstapplaats.
  • Aanmelden kan tot uiterlijk 31 maart bij voorkeur via e-mail: aanmeldenthepassion@gmail.com of anders telefonisch bij Nataly Oberschmied (06-85843555).