Bestuursleden gezocht!

Het parochiebestuur is op zoek naar verschillende bestuursleden op vrijwillige basis.

Wij zijn een parochie die geloofwaardig en eerlijk wil zijn, een parochie van mensen. Een kerk die van mensen houdt, die troost, lacht en bemoedigt, een kerk van mensen die er voor elkaar zijn als het nodig is. Eenvoudig en nuchter. Ieder kan inbreng hebben en van iedereen wordt wat verwacht

Wij zijn op zoek naar bestuursleden die weten wat organiseren en aanpakken is, die soepel met vrijwilligers kunnen omgaan en hen op een effectieve manier kunnen aansturen, die met moderne communicatiemiddelen kunnen omgaan, die affiniteit hebben met het Rooms Katholieke geloof en die zich uitgedaagd voelen deze kerk in Katwijk, Oegstgeest, Voorschoten en Wassenaar gestalte te willen geven? Herkent u zich in dit profiel? Dan bent u misschien wel degene die wij zoeken!

Wat wij bieden is een inspirerende omgeving, een goed functionerend bestuurlijk team met drive en adequate professionele ondersteuning in een dynamische, plezierige omgeving. De ambities om de komende jaren inhoud te geven aan het nieuwe beleidsplan zijn groot en de uitdagingen zijn talrijk. Dat maakt het boeiend en leuk.

Ben jij een gedreven en stevige persoonlijkheid en wil je graag samenwerken? Ben je daarnaast betrokken bij de naaste medemens, beschik je over creativiteit en voldoende tijd om inhoud te kunnen geven aan deze uitdaging? Of weet je iemand die dat kan en graag zou doen? Neem dan contact op met onze vicevoorzitter: Astrid van der Valk (via vicevoozitterpb@parochie-augustinus.nl of via 06-20024214)

Wij nodigen je graag uit voor een vrijblijvend gesprek.

Mocht u beschikken over andere kwaliteiten maar geen bestuursfunctie ambiëren, meld u dan a.u.b. ook aan. Het parochiebestuur kan altijd ondersteuning gebruiken.

Voor meer informatie over het bestuur en de vacatures zie de pagina Vacatures bestuur