Alpha

Is er meer? Wat is de zin van mijn leven?

Ben je benieuwd naar wat het christelijk geloof inhoudt? Ben je zoekend of wil je weer eens opnieuw beginnen? Ken je iemand met wie je samen de Alpha zou willen doen?

Eten, ontmoeten, praten, lachen, leren en luisteren. De Alpha geeft heldere en aansprekende uitleg over het christelijk geloof.

Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven. Dat is Alpha. Tijdens tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over boeiende onderwerpen. Je bent niet de enige: wereldwijd volgden ruim 24 miljoen mensen een Alpha.

Alpha is iets voor jou als je…

…    meer wilt weten over het christelijk geloof
…    wilt weten of er meer is tussen hemel en aarde
…    nieuwe mensen wilt ontmoeten
…    je kennis over het christelijk geloof wilt opfrissen

Wekelijks kom je als groep bij elkaar. De cursus start met een gezellige maaltijd. Na het eten luister je naar een boeiende inleiding over het christelijk geloof door een lid van ons pastoraal team. Daarna praat je in kleine groepjes door. Alpha biedt daarom ook ruimte om elkaar te leren kennen en van elkaar te leren. Voor iedereen. Lijkt het je wat?

De Alpha staat open voor iedereen: parochianen, niet-parochianen, belangstellenden en of wie dan ook waar ook vandaan. Je hoeft echt geen katholiek te zijn om mee te doen.
Kijk op https://www.facebook.com/alpha.jozefkerk/ voor actuele informatie over aanstaande cursussen. Je kan je hier ook aanmelden. Een e-mail sturen, appen of bellen kan natuurlijk ook.

Reinoud Kaasschieter, e-mail: alpha.jozefkerk@hotmail.com, tel: 06-21680315